Söz verdiğimiz ve projelerimiz arasında yer alan Konut Sorununun çözümü için çalışmayı başlatıyoruz. Belediyemiz öncülüğünde hemşehrilerimizin bir kısmının ihtiyacını karşılayacak İlçemizin en büyük inşaatı olan düğün salonu ve konut inşaatının proje aşamasını bitirdik. İlçemizin en büyük, en modern ve en lüks binası alt bodrum katı depo giriş katı düğün salonu üst 4 katı konut olmak üzere 600 m2 olarak planlanan binamız ısı yalıtımlı, merkezi ısıtma sistemli, asansörlü, 2+1 ve 1+1 dairelerden oluşacaktır. Ekteki ön talep formu taleplerin değerlendirilmesi için bir çalışmadır. Talepler değerlendirilerek başvuru sahiplerinden kriterlere en uygun olan 20 aileyi belirleyeceğiz. Diğer taleplerle ilgili ek proje hazırlayarak konut isteyen herkese konut yapımını sağlayacağız.

Ekteki ön talep formunu 30 Nisan 2016 tarihine kadar eksiksiz doldurarak Başvurularını Şahsen Belediyemize veya aşağıda yazılı faks veya kargo yolu ile başvuru yapabilirler. Gurbetteki hemşehrilerimiz eğer isterlerse dernek merkezlerinden de başvurularını yapabilirler.

Fax : 0356 451 20 55

İrtibat Tel: 0356 451 20 01 – 0356 451 20 82