Bilindiği gibi Çin’in Vuhan kentinde başlayarak dünyayı tehdit etmeye devam eden Korona Virüs (Covid-19) salgınından vatandaşlarımızı korumak ve salgının yayılmasını engellemek amacıyla Devletimiz bütün kurum ve kuruluşlarıyla önlemler almaya devam etmektedir.

Belediye olarak bizlerde her türlü tedbiri alarak aşağıda yazılı olan kurallara dikkat edilmesi gerekmektedir.

•Belediye hizmet alanları içerisinde her türlü temizlik azami ölçüde yapılacaktır.

•Belediye hizmetleri aksatılmadan yapılacak ve hizmetlerimiz vatandaşlarımızın ayağına kadar götürülecek ve bu konuda dikkat edilecektir.

•Belediye Hizmet araçlarının temiz tutulmasına dikkat edilecek ve araçlar sürekli olarak
dezenfekte edilecektir.

•Belediyemiz hizmet araçlarında zorunlu kalınmadığı sürece 65 yaş ve üstü yolcu taşınmayacaktır.

•Belediye hizmet araçlarına fazla yolcu alınmayacaktır.

•Belediyemiz personellerinden işi olmayanlar toplu olarak odalarda oturmayacaktır.

•Mahalleler sürekli kontrol edilerek çöp, moloz gibi atıklar günlük olarak toplanacaktır.

•İçme sularının klorlanmasına dikkat edilecektir.

•Belediyemiz bünyesinde çalışan her personel kendi mahallesinde yaşayan 65 yaş ve üstü ile kronik hastalığı olanlar ile irtibat kurarak Belediyemiz adına her türlü hizmeti ayağına götürülmesi hususunda gayret ve çaba gösterecektir.

Belediyemiz hizmetlerinin aksatılmadan yürütülmesi gerekmekte olup yukarıda yazılı talimatlara riayet edilerek bu süreçten özveri ile çalışmalarınızı devam ettirmenizi temenni ederim. Tüm çalışanlarımıza yaptıkları fedakârlıktan dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim.

Murat TUNÇEL / Başçiftlik Belediye Başkanı