İlçemizin en büyük inşaatı olan düğün salonu ve konut inşaatının proje aşamasını bitirdik. Binamız ısı yalıtımlı, merkezi ısıtma sistemli, asansörlü, 2+1 ve 1+1 dairelerden oluşacaktır. Kış ayları sebebi ile 2016 yılında temelini atarak kaba inşaatını bitirdik. 2017 yılında ilçemizin hizmetine sunacağız. İlçemizin en büyük, en modern ve en lüks binası olacaktır.

İlçemizin en yoğun istekli ihtiyaçlarından birisi olan konut sorunu çözümü konusunda özellikle gurbetteki hemşerilerimize verdiğimiz sözümüzü çok şükür yerine getiriyoruz 2016 yılında kaba inşaatını 850.000.YTL ye ihalesini gerçekleştirdiğimiz 20 konutluk ilk etap inşaatımız hızlı bir şekilde devam ediyor inşallah 2. ve 3. etaplarını da önümüzdeki yıl devam edeceğiz. İhtiyacı olan herkesi ilçemizde konut sahibi yapacağız.