İlçemiz At yolu mevkiinde Başçiftlik İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Hatıra Ormanı için fidan dikimi gerçekleştirdik.

Fidan dikim şenliğine Başçiftlik Kaymakamı Fatih ARIKOĞLU, İlçe Jandarma Komutanı Sertaç TAY, Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNÇEL, Hatipli Belediye Başkanı Şemsettin YAVUZ, Yazıcık Belediye Başkanı Tuncer UZUNOĞLU, Niksar Orman İşletme Müdürlüğü yetkilileri, Hatipli İlköğretim Okulu, Başçiftlik İlköğretim Okulu, TEMA Başçiftlik Temsilciliği, Daire Amirleri, memurlar ve öğrenciler katıldılar. Fidan Dikim Şenliğinde İlçemizde şehit olan askerlerimiz için de birer Hatıra Ağacı dikildi. Fidan dikiminin ardından Belediyemiz tarafından katılımcılara ikramda bulunuldu.