Bilindiği gibi Çin’in Vuhan Kentinde Başlayarak Dünyayı tehdit etmeye devam eden Korana virüs (Covid-19) salgınından Vatandaşlarımızı korumak ve salgının yayılmasını engellemek amacıyla Devletimiz bütün kurum ve kuruluşlarıyla önlemler almaya devam etmektedir.
Bu bağlamda 65 yaş üstü vatandaşlarımızın dışarıya çıkmaları kendi sağlıkları açısından risk teşkil etmektedir. Bu sebeple Hükümetimizin 65 yaş ve üstü sizlerin hastalıktan etkilenmemesi için bu geceden itibaren sokağa çıkma yasağı uygulanmıştır.
Biz Ak Partili Belediye Başkanları olarak her zaman tüm hemşerilerimizin dün olduğu gibi bugün daha fazla sizlerin yanındayız.

Bu bağlamda!
-Biz 65 yaş üstü Yaşlılarımız ve kronik hastalığı olanların dışarıya çıkamadıkları için her türlü ihtiyaçlarında yanlarındayız.
-Yaşılarımız bizim için önemli.
-Yaşlılarımıza vefa borcumuz var.
-Zor zamanda onları koruma vazifemiz var.
-Korona virüsü en çok 65 yaş ve üzerini, kronik hastalığı olanları etkiliyor.
-Yaşlılarımız bizim baş tacımız.
-Hastalanmalarını da, hayatlarını kaybetmelerini de istemiyoruz.
-Dünü, yaşanmışlıkları torunlarına anlatacak büyüklere ihtiyacımız var.
-Sokağa çıkma yasağı torunlarınıza daha çok zaman geçirebilmeniz için. – -Sevdiklerinize ve bize lazımsınız.
-Sizleri seviyoruz,
-Dualarınıza ve desteklerinize dünyayı sarsan bugünler de daha çok ihtiyacımız var.
Bu zor günlerimizde hertürlü fedakarlığı yapan başta Sağlık Personeline Emniyet güçlerimize ve Belediye çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.
Yaptığımız herşey sizlerin sağlıklı kalması için
Tüm Hemşerilerimize Devletimizin yanında olduğu kanunlara ve kurallara uyduğu için teşekkür eder
Saygılar sunarım.

Murat Tunçel