18 Mart Çanakkale Deniz Zaferinin 101. Yıl dönümü münasebetiyle Belediyemizce Çanakkale Şehitlerini Anma Programı çerçevesinde Çanakkale’de şehit olan atalarımızın günlerce yediği yağsız, tuzsuz çorbanın insanlarımızı çok duygulandıracağı ve bir nebze olsun Çanakkale ruhunu zihinlerde canlı tutulmasına fayda sağlayacağı düşüncesiyle tarifi bile olmayan bu çorbayı içen dedelerimizin savaşta, yağsız, tuzsuz ve soğuk çorbayla açlıklarını bastırmaya çalıştıkları ve ne tür zorluklarla bu vatanı bize emanet bıraktıklarını hatırlatmak amacıyla 18 Mart 2016 tarihinde sabah namazını müteakiben İlçemiz Belediye Lokantasında halkımıza çorba ikramı yapıldı. Çorba İkramından sonra katılımcılara kahvaltı ikramı da yapıldı.

DSC_2279 DSC_2280 DSC_2281 DSC_2283 DSC_2284 DSC_2285 DSC_2286