15 TEMMUZ ŞEHİTLER MEYDANI PROJESİNİ TAMAMLADIK

Harita Mühendisi Emre Akpınar, İnşaat Mühendisi Emre Gül, İnşaat Mühendisi Şükrü Dönmez, Esenyurt Avrupa Dernekleri Koordinatörü Saffet GÜMÜŞ, Belediye Başkanımız Murat TUNÇEL ile birlikte projeyi ve proje uygulama alanını incelediler.

İstanbul Esenyurt Belediye Başkanı Sayın Necmi Kadıoğlu tarafından görevlendirilen mühendisler, Meydan Projemizi yerinde incelemek için İlçemize gelerek gerekli incelemelerde bulundular.

İlçemiz Belediye hizmet binası karşısında bulunan eski Cumhuriyet Meydanı yıllar önce yapılmış üzerinde hiçbir donatısı bulunmayan araç parkı olarak kullanılmakta idi. Göreve geldiğimiz günden itibaren gerekli çalışmalarımızı yaparak meydan projemizi yaptık ve kaynak arayışına girdik.

Açılışa  Vali Cevdet Can, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Niksar Kaymakamı Selami Kapanyaka, İl Jandarma Komutanı J. Albay Hidayet Arıkan, Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürlü Ayhan Karayama, Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş,  Başçiftlik Belediye Başkanı Murat Tunçel, İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Gökçe, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, çok sayıda davetli ve vatandaşlar katıldılar.

İstanbul Esenyurt Belediyesi ile yaptığımız kardeş Belediye protokolü gereğince Esenyurt Belediyesi tarafından projelendirilip 450.000.YTL bedelle ihalesi yapılan Meydan projemiz 1 Ekim 2016 yılında hizmete açtık Emeği Geçen Başta Esenyurt Belediye Başkanı Sayın Nemci Kadıoğlu’na Teşekkür ederiz.