BAŞÇİFTLİK’TE 10 KASIM ANMA PROGRAMI
Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, ebediyete intikalinin 77. Yılında ilçemizde düzenlenen törenle anıldı.

Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törene İlçemiz Kaymakam vekili Vali Yardımcısı Abdullah Özübek, İlçe Garnizon Komutanı V. Oral AYDIN, Başçiftlik Belediye Başkanı Murat TUNCEL, Daire Amirleri, öğrenciler ve İlçemiz halkı katıldı. Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayan tören saat 09:05’te 2 dakikalık saygı duruşu ile devam etti. Siren sesleriyle saygı duruşuna eşlik etti. İstiklal Marşı eşliğinde Türk Bayrağı göndere çekildi ve daha sonra yarıya indirildi. Atatürk Anıtındaki törenin ardından Başçiftlik Şehit Murat KILINÇ Lisesinde düzenlenen programda Mustafa Kemal ATATÜRK ile ilgili şiirler okundu, öğrenciler tarafından oratoryo gösterisi yapıldı. İlçemiz genelinde yapılan resim ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verildi.

10K1 10K2 10K3